Weer op doorreis

Weer op doorreis

Na weken op eilanden gebivakkeerd te hebben was het voor mij tijd om weer verder te reizen. Dit keer verruilde ik het afgelegen gebied met veel frisse lucht en natuur in voor een hostel in Portland, Oregon.

Naar Portland

Kennissen van het gastgezin op Anderson Island zetten me af bij het ziekenhuis in Portland. (Nee, niet omdat ik ziek ben!) Mij werd verteld dat je vanaf het ziekenhuis het mooiste uitzicht hebt over de stad. Het ziekenhuis ligt op 145 meter hoogte op de top van een berg, de stad zelf ligt in het dal van deze berg. Via een skilift(!!) kun je gratis van het ziekenhuis naar de stad. Stel je voor dat dit je dagelijkse vorm van openbaar vervoer is..

Uitzicht vanuit de lift

Het hostel

Het hostel waar ik verblijf is erg gastvrij en best groot. Woensdag 20 juni was ik jarig, dit vierde ik samen met een meisje van mijn kamer in een bar. Ze vinden het hier maar raar dat je je 21ste verjaardag niet thuis viert, deze leeftijd is hier best een groot ding omdat je legaal mag drinken. Gelukkig mocht ik op mijn 16e al legaal drinken in Nederland, dus zo spannend vind ik het allemaal niet meer :). Nu ik 21 ben mag ik legaal een auto huren in de USA en dat ga ik ook doen! Ik haal deze aanstaande vrijdag op om een lang weekend te toeren.

Eén gedachte over “Weer op doorreis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *