Back in de USA

Back in de USA

Guess who’s back! Na mijn verblijf van drie weken in Canada besloot ik om weer terug te gaan naar de USA. Ik stuurde een mail naar mijn Amerikaanse gastgezin op Lopez Island om te vragen of ik daar voor een paar dagen terecht kon. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om mij nogmaals in huis te nemen :). Het is zo fijn om hier weer terug te zijn, ook al is het maar voor een paar dagen.

Watmough Bay

Bij aankomst op Lopez Island werd ik opgehaald door een andere backpacker die ook bij het gezin verblijft, zijn naam is Charlie. Het is interessant om andere reizigers te ontmoeten en hun verhalen te horen. Omdat ik de hotspots van het eiland al gezien heb kon ik Charlie nu mooi rondleiden. Samen vertrokken we afgelopen maandag met de twee honden Porter en Salish naar Watmough Bay, het prachtige strand waar Hawk en Heather getrouwd zijn. Hier schreef ik al over dit bijzondere strand. Er is een pad dat leidt tot het klif, waar je een nog mooier uitzicht hebt.

Iceberg Point

Een paar dagen later vertrokken we naar Iceberg Point, het meest zuidelijke punt van het eiland. Vanaf hier kun je kijken tot de bergen in Olympic National Park. Dit is zeker een van mijn meest favoriete plekken op van eiland! Dit keer hielden we de hond aan de lijn, anders zou ze er weer vandoor gaan.

 

Ook kregen Charlie en ik schietles van een bewoner op het eiland, dat was heel vet om een keer te doen. Afgelopen zaterdag was er een graduation party op het eiland. Het is zo mooi om te zien dat dit hele eiland zo hecht is met elkaar, het voelt als één groot dorp. Hierna vertrek ik naar Anderson Island, dat ligt in het zuiden van Washington State. Ik ga deze plek en de mensen zeker missen!

 

3 gedachten over “Back in de USA

  1. Wat fijn dat je weer welkom was in je eerste gastgezin, en weer veel van de omgeving hebt genoten. Wens je fijne tijd op je nieuwe adres. Ben benieuwd wat je daar over zult schrijven. Geniet ermaar van hoor. Liefs van je mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *