Salt Spring Island

Salt Spring Island

De afgelopen twee weken bij mijn gastgezin zijn voorbij gevlogen! Afgelopen zaterdag vertrok naar het volgende gastgezin. Wederom vertrok ik naar een eiland, maar wel in een ander land: Canada. Naast Vancouver Island liggen verschillende eilanden, waaronder Salt Spring Island. Het is groter dan Lopez Island en ik hoop net zo vriendelijk!

Het is een halve dag reizen: drie boten en een bus verder was ik eindelijk op het eiland. Gelukkig was het goed weer en had ik prachtig uitzicht onderweg!

Het gastgezin

Anders dan bij de vorige hosts werd ik niet opgewacht bij de boot, maar ging ik zelf naar het huis van het gastgezin, een kwartiertje lopen vanaf de boot. Bij aankomst werd ik ontvangen door twee andere huisgenoten. Het is wel even wennen: van een huis met twee huisgenoten naar elf huisgenoten! Het gezin bestaat uit twee ouders en twee kinderen en verwelkomt veel buitenlanders waaronder backpackers en uitwisselingsstudenten. Op dit moment verblijven er twee uitwisselingsstudenten en zes backpackers. Door al deze nationaliteiten voelt het enigszins als een hostel en het is gezellig druk aan tafel ’s avonds.

Ik ben benieuwd wat voor werkzaamheden ik zal verrichten en hoe het allemaal zal gaan. Reis je mee?

5 gedachten over “Salt Spring Island

  1. Hoi Esther
    Fijn dat je een goede reis hebt gehad naar Canada. Mooi stukje weer, we lezen het altijd met veel plezier. Zo reizen we toch een beetje met je mee. Goed verblijf gewenst daar, groetjes van ons allemaal!

  2. Pingback: De werkplaats -
  3. Pingback: Back in de USA -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *